JEGYBIZTOSÍTÁS: Újdonság a FociTourtól az örömteli élményekért!

Olvasási idő: 2 perc

Sajnos vannak olyan pillanatok, amikor már alig várjuk, hogy elutazzunk egy sporteseményre, de a sors keresztülhúzza a terveinket. Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének részeként mostantól forradalmi jegybiztosítást kínálunk nektek a nehézségek elkerülése végett. Ha nálunk vásároltatok belépőjegyeket egy sporteseményre, de nem tudtok rajta részt venni, partner biztosítónk a biztosítási fedezetben foglaltak teljesülése esetén visszatéríti a jegyekért kiadott költségeiteket.

Kövessétek közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg:

Facebook Instagram TikTok

Miért érdemes jegybiztosítást kötni?

1. Problémamentesen: utazáskor a legjobb, ha semmit sem bízunk a véletlenre. A jegybiztosítással nem kell aggódnotok amiatt, hogy a elveszítitek a pénzeteket, ha betegség vagy törölt repülőjárat miatt nem értek oda a sporteseményre.

2. Könnyedén: az egész folyamat nagyon egyszerű. Amikor megvásároljátok a belépőjegyet, informáljátok értékesítő kollégáinkat, hogy szeretnétek igényelni a jegybiztosítást, a többiről pedig mi gondoskodunk.

3. Maximális védelem: a jegybiztosítás lehetővé teszi, hogy a jegy árának akár 100%-át is visszakapjátok. Nem kell aggódnotok a rejtett díjak miatt sem, mivel ebben az esetben nincsenek.

4. Egyedülálló ajánlat: mi vagyunk az egyetlen utazási iroda Magyarországon, amely jegybiztosítást kínál bármilyen sporttal összefüggő világeseményre, legyen az labdarúgás, F1, amerikai sportok stb.

Hogyan működik ez az egész?

Amikor megvásároltok egy utazást, felajánljuk nektek a jegybiztosítás lehetőségét, amiért cserébe a végösszeg 5%-át kell kifizetnetek a biztosító társaságnak. Abban az esetben, ha nem tudtok részt venni az eseményen, biztosítási igényt nyújtunk be helyettetek. Ha a biztosítási feltételek teljesülnek, a biztosító társaság visszafizeti nektek a jegyekre költött pénzt.

A Starr biztosító biztosítási fedezetének pontos terjedelmét az alábbiakban csatolt dokumentumok tartalmazzák:

  • Az általános biztosítási feltételek ITT találhatók.
  • A biztosítás megkötéséről szóló igazolás ITT található.
  • Biztosítási kárigény bejelentése – ITT található.
  • A jegylemondási biztosítás ITT található.

* ha az egy főre eső utazás végösszege magasabb, mint 600.000 forint, abban az esetben a biztosítási díj egyénileg kerül kiszámításra.